Пол Абът създава тази полицейска криминална поредица за канал 4 на британската

...
Пол Абът създава тази полицейска криминална поредица за канал 4 на британската
Коментари Харесай

Нищо лично, доза удоволствие от най-висш порядък

Пол Абът създава тази полицейска престъпна поредност за канал 4 на британската телевизия. Действието се развива в, в полицейски сектор от " Пета улица ", чийто началник Вивиан Диъринг (Джоана Сканлан) напълно не е сексапилна хубавица с формите на манекенка, владееща до съвършенство както страстите си, по този начин и бойните изкуства.  Тя е едра, прочувствена, обича да се радостни, не е срамежлива, не се тормози да употребява подчинените си, без значение че с някои от тях я свързва другарство, интелигентна и решителна е. Въпреки всичките си дефекти тя е ловък водач и хората й я следват. Безпощадна е и един път надушила диря, върви след нея, без да се отхвърля. Тя е едно същинско мъжко момиче, водещо поверения й сектор ловко, съумяващо да оцелее в една враждебна, нелицеприятна част на Манчестър, в която пристрастеностите са като тези измежду футболни почитатели.

С Дайна, импулсивна, буйна, настояща, преди да мисли, несдържан боец и бранител на слабите, и с Джой, леко отвеяна, наивна и несъответствуваща за полицейски сержант, са един сполучлив екип, който се оправя освен с следствията, само че и с персоналните проблеми и драми. 

на тази черна полицейска драма се върти към следствието на сериен палач на девойки със синдром на Даун, а във втория секторът застава против Нора, владетелката на незаконния свят. Епизодите са освен забавни, професионално направени, само че и по английски освежаващо разнообразни от героизирано романтичния жанр на продукциите, идващи от другата страна на . Забележителни са със характерния си тъничък нюх за действителността и с тънкия си комизъм.

Доза наслаждение от най-висш порядък.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР